Trädgårdsanläggning Stockholm Vi erbjuder kvalitativ hjälp med att anlägga trädgård

En personlig trädgård som är lättskött och detaljerad är någonting som många drömmer om, men få vet hur de skall gå tillväga för att skapa den gröna oas de önskar ha på innergården eller tomten. Vi har tillgång till alla trädgårdsmaskiner som behövs för arbetet och tack vare vår kunskap om bra handelsträdgårdar kan vi snabbt förse er med den utemiljö ni vill ha. Både privatpersoner, BRF och andra fastighetsägare runtom i Stockholm, Täby, Nacka och Södertälje är välkomna till oss för att få hjälp av en duktig trädgårdsanläggare som på ett smidigt sätt kan förverkliga era planer oberoende av hur stora eller små de är.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi vill gärna veta mer om era planer angående trädgårdsanläggning

Att anlägga trädgård behöver göras av personer som vet hur man skapar en stabil markyta, såväl när den skall ha nivåskillnader som när den skall vara platt. Vi vill gärna hjälpa er och kan förse er med en kunnig trädgårdsarkitekt som kan komma med nyttiga tips och råd inför det kommande arbetet. Väljer ni att anlita just oss kan ni vara säkra på att arbetet blir kvalitativt utfört och att vi tar ansvar för helheten.

Hembesök inom 48 timmar

För att våra kunder skall känna sig trygga med oss erbjuder vi oss att göra kostnadsfria hembesök. Under ett sådant får ni en möjlighet att berätta vad det är ni vill ha hjälp med och vi kan inspektera området för att därefter ta fram en kostnadsfri offert som naturligtvis är förbehållslös.

Vi har erfarenhet av att anlägga trädgård i olika miljöer

När ni vänder er till oss för en trädgårdsanläggning i Stockholm vill vi erbjuda ett helhetskoncept. Det innebär att vi finns tillgängliga i planeringsstadiet för att därefter utföra alla nödvändiga markarbeten, och när marken väl är förberedd kommer våra trädgårdsmästare göra alla planteringar ni önskar. Vi kan självklart också så gräsmatta. När trädgården är klar besiktar vi den tillsammans med er, och därefter finns vi också tillgängliga för att ta hand om trädgårdsskötsel som anpassas efter era och områdets specifika behov.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om trädgårdsanläggning

Vi ville anlita ett seriöst företag för att plantera nya träd och buskar i trädgården. Resultatet blev väldigt bra och företaget höll sig till de tidsramar vi kommit överens om.

Ellen och Fredrik Plantering

När vi byggde vår sommarstuga ville vi ha en tät och jämn gräsmatta och bestämde oss därför för att anlita det här företaget. Nu är vår tomt täckt av grönska och vi är så glada att vi överlät arbetet till dem!

Annelie Anläggning av gräsmatta

Mina äppelträd hade sett sina bästa dagar och jag trodde de behövde sågas ner. Men, istället för att såga ner dem kunde trädgårdsmästarna rädda dem genom beskärning! Tack så mycket!

Marko Uusimaa Beskärning

Utbildad personal för trädgårdsanläggning Kompetens, försäkringar och skattesubvention

Att verka som ett seriöst företag inom vårt område innebär att vi är noga med att alltid ha en heltäckande ansvarsförsäkring som bådar för att våra kunder skall kunna känna sig trygga. Den personal som kommer hjälpa er med trädgårdsanläggning har alla adekvat utbildning inom området och kan därav alltid välja arbetsmetod och trädgårdsmaskiner på ett lämpligt sätt. Vi har en F-skattesedel och det innebär även att alla privatpersoner har en möjlighet att sänka våra arbetskostnader vid trädgårdsskötsel och andra trädgårdsarbeten med 50 % genom RUT-avdraget. Utöver det erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter där ert pris för att anlägga gräsmatta eller för andra tjänster framgår på ett detaljerat sätt.