Gräsklippning Flexibel och noggrann gräsklippning i Stockholm

En vacker gräsmatta fungerar både som en naturlig samlingsplats och som en inramning av fastigheten, men många fastighetsägare upplever det som tidskrävande att själva behöva klippa gräset med jämna mellanrum. Hos oss kan ni få hjälp av trädgårdsmästare som är vana vid alla slags trädgårdsarbeten och vi kan erbjuda oss att sköta arbetet åt er. Vi anlitas flitigt av både privatpersoner och bostadsrättsföreningar runtom i Stockholm, Lidingö, Täby och Nacka och uppskattas för vårt noggranna arbete. Att ta vår hjälp med gräsklippning gör att ni själva kan ägna er tid åt roligare saker medan vi tar på vårt ansvar att vårda er gräsmatta.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi hjälper er gärna med gräsklippning

Tack vare våra moderna och effektiva trädgårdsmaskiner är det en enkel match för oss att klippa alla slags gräsmattor och att trimma gräskanter, oberoende av om de är i parkmiljö eller på en innergård. Vi ser gärna att ni tar kontakt med oss när ni vill diskutera ett arbete och erbjuder oss att göra ett kostnadsfritt hembesök hos er inom 48 timmar efter att vi har mottagit er förfrågan. Besöket ligger därefter som grund för en förbehållslös offert.

Hembesök inom 48 timmar

När vi besöker er fastighet får ni en möjlighet att berätta vad det är ni behöver vår hjälp med och vi får en möjlighet att bedöma omfattningen på arbetet. Det går självklart även bra att kombinera gräsklippning med andra trädgårdsarbeten om ni så önskar!

Vi är kunniga inom gräsklippning och trimning

Med vår långa erfarenhet av gräsklippning i Stockholm vet vi att en snygg gräsmatta inte bara ser mer inbjudande ut som nyklippt, den växer sig också starkare och håller borta ovälkomna djur. När vi anlitas för ett uppdrag förser vi alltid våra kunder med en kontaktperson på företaget som finns tillgänglig för alla slags frågor som kan uppstå och som aldrig är mer än ett telefonsamtal bort. När vi besöker er tar vi själva med oss de trädgårdsmaskiner som är nödvändiga för arbetet.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om gräsklippning

Vi ville anlita ett seriöst företag för att plantera nya träd och buskar i trädgården. Resultatet blev väldigt bra och företaget höll sig till de tidsramar vi kommit överens om. Vi valde därför att även anlita personalen för regelbunden gräsklippning och kunde inte vara mer nöjda!

Ellen och Fredrik Plantering och gräsklippning

Efter en tillbyggnation var vår tomt skadad av alla tunga maskiner så anlitade vi företaget för att fixa hela gräsmattan. Vi är väldigt nöjda och kommer absolut anlita dem igen vid framtida behov.

Anna Anläggning av gräsmatta

Jag bor på en gård med många svårklippta områden och eftersom jag inte har en grästrimmare själv valde jag att ringa det här företaget. De fixade området så att slutresultatet blev perfekt!

Marko Uusimaa Trimning

Utbildade trädgårdsmästare som hjälper med gräsklippning F-skattesedel, kollektivavtal och ansvarsförsäkring

För oss är det viktigt att alla våra trädgårdsmästare skall arbeta under trygga villkor och därför följer vi kollektivavtalet för vår bransch. Vi är ett företag som är registrerat för F-skatt, vilket innebär att privatpersoner kan använda sina RUT-avdrag när de anlitar oss för hushållsnära tjänster såsom gräsklippning eller trädbeskärning. Att våra kunder skall känna sig trygga med att anlita oss för ett arbete är en självklarhet för oss och därför har vi en heltäckande ansvarsförsäkring och erbjuder alltid kostnadsfria offerter i vilka vårt pris för gräsklippning framgår. Vi ser fram emot att höra från er och att få hjälpa er till en trevlig utomhusmiljö!