Vill ni veta mer om trädgårdsskötsel priser? Begär en kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert Ta emot ett prisförslag inom 24 timmar

När vi har tagit emot er begäran om en offert utformar vi ett kostnadsförslag som ni får ta emot utan förbehåll. I ett sådant framgår den kostnad för trädbeskärning, gräsklippning eller de andra tjänster ni önskar anlita våra trädgårdsmästare för. Ni är självklart även välkomna att ringa till oss om ni vill diskutera ett arbete med en av våra medarbetare!

För oss är det viktigt att alltid vara tydliga med vårt pris för trädgårdsmästare eftersom vi vet att det i många fall är en avgörande faktor för våra kunder. Tack vare våra många samarbetspartners och att vi har egna trädgårdsmaskiner kan vi hålla vår kostnad för trädbeskärning, gräsklippning och andra tjänster på en bra nivå. Om ni som anlitar oss gör det i egenskap av privatpersoner har ni också en möjlighet att använda era RUT-avdrag för att sänka det pris ni betalar för vårt arbete med 50 %. Väljer ni att använda er skattereduktion kommer vi dra av det belopp ni har rätt till på fakturan ni får från oss efter ett utfört arbete.

Tidigare trädgårdsarbeten vi har utfört Behöver du inspiration till din trädgård?

Såhär säger våra kunder om den trädgårdsskötsel vi utför Ett stort tack till er som gett oss ett omdöme

Välstrukturerad offert med separata delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats med trall och kantsten.

Elisabeth Tullinge Altan & Trädgård

Vi tog in offerter från flera trädgårdsföretag och tyckte den härifrån var tydligast och valde dem för att sköta om vår trädgård under semestern. Allt gick som planerat och vi bad därför även om beskärning.

Pontus & Cecilia Trädgårdshjälp i Nacka

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete som började med att jag fick hjälp med att anlägga gräsmatta. När den började växa tog de också hand om klippning och trimning vid kanter i rabatten.

Björn Hasselgren Bromma Gräsklippning och anläggning

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vår personal är utbildad och certifierad inom trädvård och trädgårdsarbete