Trädbeskärning Stockholm Certifierade arborister för trädvård och beskärning

Som fastighetsägare behöver man vårda sin trädgård på ett adekvat sätt för att den både skall se snygg ut och så att alla växter skall må bra. Vi hjälper er gärna att beskära träd i centrala Stockholm, Täby, Åkersberga och Bromma oavsett om arbetet gäller ett ungt eller äldre träd. Den personal som besöker er för att utföra arbetet är certifierad inom sitt område och de använder sin kompetens för att minimera risken för vattenskott, tar bort döda kvistar och grenar och kan forma trädkronan på det sätt ni önskar. Vi använder alltid ändamålsenliga trädgårdsmaskiner vid trädbeskärning som självklart inte har någon inverkan på den omkringliggande miljön.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi vill gärna hjälpa er med trädbeskärning

Att beskära träd har många fördelar, utöver att arbetet bidrar till en estetiskt tilltalande utomhusmiljö. Genom att regelbundet utföra trädbeskärning av äppelträd kommer växten ha rätt förutsättningar för att producera frukter. Kontakta oss för att boka tid för ett hembesök under vilket vi inspekterar era växter och ger förslag på när det är mest lämpligt att utföra arbetet. Vi väljer alltid en tidpunkt när risken för skador till följd av blödningar är så låg som möjligt.

Hembesök inom 48 timmar

När ni har kontaktat vår personal kan vi besöka er inom två arbetsdagar och efter det får ni ta emot en kostnadsfri offert för de tjänster ni önskar anlita oss för. Våra kostnadsförslag är tydligt specificerade så att ni ser vad de olika delarna av arbetet kommer kosta.

Trädvård och beskärning med snygga resultat

Tack vare våra många duktiga anställda kan vi avlasta er inom allt som rör trädbeskärning i Stockholm. För att det skall kännas smidigt för er som anlitar oss kan vi ta hand om att forsla bort det skräp som uppkommer efter en beskärning, och vi tar självklart med oss de trädgårdsmaskiner som behövs till er fastighet själva. Våra trädgårdsmästare finns tillgängliga för att svara på era frågor under arbetets gång och kan också ge förslag på hur ni vårdar er trädgård efter en beskärning.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om trädbeskärning

Vi ville anlita ett seriöst företag för att plantera nya träd och buskar i trädgården. Resultatet blev väldigt bra och företaget höll sig till de tidsramar vi kommit överens om.

Ellen och Fredrik Plantering

Efter en tillbyggnation anlitade vi företaget för att fixa hela gräsmattan som blivit förstörd av tunga maskiner. Vi är väldigt nöjda och kommer absolut anlita dem igen vid framtida behov.

Anna Anläggning av gräsmatta

Mina äppelträd hade sett sina bästa dagar och jag trodde att de skulle behöva sågas ner. Men, istället för att fälla dem kunde trädgårdsmästarna rädda dem genom beskärning! Tack så mycket!

Marko Uusimaa Beskärning

Certifierade för trädbeskärning Arborister med gedigen utbildning

Att arbeta med trädbeskärning ställer höga krav på kunskap om hur olika växter reagerar på klippning eller trimning. Hos oss kan ni alltid känna er trygga med att den personal som vårdar era växter har gedigen erfarenhet och korrekt utbildning för arbetet. Självklart innehar vi också en heltäckande ansvarsförsäkring och värnar om vår personals och er fastighets säkerhet, oavsett arbetet sker på innergården till er bostadsrättsförening eller på en större tomt. Att anlita oss innebär att ni både får hjälp av kompetenta trädgårdsmästare och erbjuds ett bra pris för trädbeskärning.