Tjänster Trädgårdsskötsel Stockholm Allt inom trädgårdsarbete

Trädbeskärning

Kontakta oss när du vill anlita en trädgårdsmästare för att vårda dina växter. Våra medarbetare är vana vid att göra trädbeskärning av både äldre och yngre växter. Under arbetet tar vi bort döda kvistar och formar trädkronan.

Läs mer om trädbeskärning

Gräsklippning Hjälp för att få en snygg gräsmatta

Vi erbjuder gräsklippning till BRF, privatpersoner och andra fastighetsägare. De trädgårdsmaskiner vi använder för arbetet har en liten miljöpåverkan och arbetar effektivt.

Läs mer om gräsklippning

Trädgårdsanläggning

Vi hjälper er med anläggning av trädgård från grunden och tar såväl hand om markarbete som planteringar. Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss för att få hjälp med trädgårdsanläggning i både Stockholm och Nacka.

Läs mer om trädgårdsanläggning

Gratis hembesök Vi besöker er för att skapa skräddarsydda trädgårdstjänster

Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom en arbetsdag

Vår Personal

Anders Johansson Kundansvarig

Varmt välkommen att kontakta mig och mina kollegor när ni behöver hjälp i trädgården!

Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare trädgårdsarbeten

Vi fick en trädgård i felfritt skick hela sommarhalvåret tack vare den här underbara personalen! De tänkte både på stort och smått och tipsade oss om en bra handelsträdgård där vi hittade fina växter som de sedan planterade.

Hanna N. Trädgårdsskötsel

När jag inte orkade klippa vår stora gräsmatta själv i somras hjälpte de mig på bästa möjliga vis. Jag rekommenderar verkligen alla som behöver en hjälpande hand att anlita dem!

Emil Gräsklippning

Ville ha nya blommor i rabatten och fick hjälp med att välja passande sådana och med själva planteringen. Det var tacksamt för mig som är pensionär och har ont i händerna.

Fia Plantering

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel Vi är utbildade och försäkrade