Om oss Erfarna trädgårdsmästare i Stockholm

Hos oss arbetar personal som har en lång erfarenhet av olika former av trädgårdsskötsel i Stockholm. VI har valt att rikta in oss på både privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och strävar mot att kunna underlätta vardagen för våra uppdragsgivare och bidra till trevliga utemiljöer.

Vi har den kompetens som behövs för alla slags trädgårdsarbeten i Stockholm och blir flitigt anlitade för allt från gräsklippning till trädbeskärning. Vår trädgårdshjälp kan såväl ske på innergårdar som i större parkområden och vi anpassar alltid arbetsmetod och teknik med miljön runtomkring i åtanke, så att den lämnas så orörd som möjligt. Vi vill även finnas till för mer omfattande arbeten och erbjuder oss att ta hand om trädgårdsanläggning på entreprenad.

Boka tid för en kostnadsfri konsultation Kontakta oss så besöker vi er inom 48 timmar för en rådgivning!

Fyll i dina uppgifter så återkommer en av våra trädgårdsmästare till dig inom en arbetsdag!

Vi skräddarsyr vår trädgårdshjälp!

adult-casual-facial-expression-1300402

Morgan Johansson

Kundansvarig
08 – 123 45 67
offert@trädgårdsskötsel.com

Utbildad personal med ett brett kompetensområde

Att vårda en trädgård kräver kunskaper inom många olika områden, och därför är vi väldigt glada över vår mångsidiga och kunniga personal. Tack vare dem kan vi täcka in alla önskemål, både de stora och de små, och våra kunder kan känna sig trygga med att den personal som möter dem har en adekvat utbildning för vår bransch. Eftersom vi har en egen park med alla nödvändiga trädgårdsmaskiner som behövs för att vi skall kunna utföra ett bra jobb kan vi också hålla ett bra pris för trädbeskärning, gräsklippning och plantering.

Trädgårdsmästare som gör det lilla extra

När ni vill ha hjälp i trädgården är vi ett tryggt val och vi är måna om att lägga ner omsorg och engagemang i alla våra uppdrag eftersom vi tror det bådar för långsiktiga kundrelationer. Vi har en stor passion för att arbeta med grönområden och väljer därför naturligtvis också enbart att använda maskiner som har en liten miljöpåverkan. Med vår verksamhet vill vi skapa hållbara, lättskötta och trevliga utemiljöer!

Ett seriöst företag för trädgårdshjälp Vi har många samarbetspartners och är fullt försäkrade